1.07.2006 г., 21:41 ч.

СЕГА МЕ РАЗПЛАКА ТЯ 

  Поезия
768 0 5

 

СЕГА МЕ РАЗПЛАКА ТЯ

 

Няма вече Ние,няма вече Аз и Ти,

От сега нататък има Вие,отсега има Тя и Ти.

Може би вината е във мене,

може би виновната е Тя,

но сякаш още съм до тебе,

а всъщност там застанала е Тя.

Повтаря ти, че те обича,

повтаря ти, че искрена е Тя.

Аз никога не казах колко те обичам,

не ти признах, че без теб не мога да заспя.

Не вярвах, че за мъж отново ще заплача,

може би не си виновен ти, а тя.

Но факт e, че от години аз не плача,

а сега ме разплака Тя.

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??