3 ene 2017, 16:33

Сега на теб ще кажа... 

  Poesía » De amor
424 0 1

 

Сега на теб ще кажа за какво
ми иде да избягам тихо вечер.
Защото нямаш повече любов,
а моята така неистово ти пречи.

 

Не мога да обичам само в сън,
аз искам и наяве да се случваш.
Понеже ти си ангелче отвън,
но отвътре ме раздираш като куче.

 

Сега на теб ще кажа за какво
ми иде да избягам тихо вечер.
Защото нямам нужда от живот,
ако пак не си дадеш сърцето!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??