19 dic 2014, 7:42

Сега наум говоря ти 

  Poesía
377 0 0

Толкова неща имам да ти казвам.
Толкова неща...
... да се допитвам или просто да досаждам.
Но малко късно е сега.

Сега наум говоря ти...
От събуждането със кафето.
Усещам се как чакам да ми отговориш ти,
чакам, а чакането безпредметно е.

Сега наум говоря ти...
... на пробождащата болка в ляво.
Така ли отговаряш ми?
Залъгвам се... имам това право.

Сега наум говоря ти...
Надявам се, че чуваш ме...
Надявам се!

P.S.: Не се бавете,
говорете,
обичайте
и го казвайте,
прегръщайте
и не забравяйте:
Семейството е всичко!

© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??