Останеш ли без дрехи, ме влудяваш,
и Искам те с безумно Влюбен зов,
а ти на устните ми се оставяш,
и знаеш, че ще правиме Любов,
която е и нежна, и красива,
и романтична, и без надпис "Забранено"...
О, знай, че много ти отива
да бъдеш моята Любовна сцена!
Но вече дрехите са на земята,
излишно време губя да приказвам -
Целувам те! И път намирам към недрата,
и чувам стон .. защото вече там съм...
16.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados