1 mar 2013, 19:09

Семейна мартеничка 

  Poesía » De humor
415 0 3

Пребледняла пред тебе стоя.

В нощница - бяла премяна.

Не съм самодива. С бака бяла боя

те чакам ремонт да захванем.

 

Бялата техника вкъщи

отдавна за майстор плаче...

Само недей ми се мръщи!

Ще ти пея: "Бела съм, бела, юначе..."

 

Все повтаряш: "Жено, не се косù!

Това са кахъри бели!"

Но черните ми коси

от тебе са побелели...

 

Три литра вино червено

с приятелите изпил си...

защото "било студено

в два часа сутринта". "Подранил си!"

 

Гледам те и ти се чудя...

наум се смея самичка...

АЗ - БЯЛА, ТИ - ЧЕРВЕН. Луда,

страхотна сме мартеничка!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??