1 jul 2009, 13:32

сенрю 

  Poesía » Formas orientales
626 0 8

 

 

Алея на славата

дъжд гали бюста

на каменна кинозвезда

 

 

+   +  +

 

Трамвай пълен с маски

против грипа

и псувните на ватмана

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??