6 ago 2009, 12:17

сенрю 

  Poesía » Formas orientales
504 0 5

 

Летен дъжд

мокри жита мият

грешните ми  крака

 

+   +  +

 

Ту слънце - ту дъжд

с носле до стъклото

намига ни детството

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??