2 sept 2018, 9:31

Септември 

  Poesía
313 2 1

Септември ме прегръща с мъглите си
и отмива страховете ми с дъждовете си
"Дали ще съм достатъчна?"
"Дали ще съм обичана?"
Отговорът "Да" виждам в очите ти

 

Днес Септември е студен
и непокорен вятър праща в косите ми
Хладни тръпки витаят в душата ми,
а над мислите ми -
съдбоносни облаци са надвиснали

 

"Къде си ти?"
"Къде съм аз?"
се питаме и под дъгите на нашето
"Обичам те"
се намираме

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??