Ето, септември вече чука на вратата,
ала това не означава наистина край..
Упорито не ще спра да вярвам в чудесата,
дори и сама, ще си създам свой Рай..
Не, няма тази приказка да свърши,
очаква ни отново продължение в късен час..
И не ще се узнае кой какви ги върши,
обещай ми, че всичко си остава между нас..
Септември е краят на топлото лято,
напомнящ ни за красотата на есен..
И всеки край е начало на нещо непознато
както смисълът, открит във песен..
© К. Г Todos los derechos reservados