4 сент. 2020 г., 12:26

Септември 

  Поэзия » Любовная
364 1 2

Ето, септември вече чука на вратата,
ала това не означава наистина край..
Упорито не ще спра да вярвам в чудесата,
дори и сама, ще си създам свой Рай..

 

Не, няма тази приказка да свърши,
очаква ни отново продължение в късен час..
И не ще се узнае кой какви ги върши,
обещай ми, че всичко си остава между нас..

 

Септември е краят на топлото лято,
напомнящ ни за красотата на есен..
И всеки край е начало на нещо непознато
както смисълът, открит във песен..

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, звездичке! Обич! ♥️
  • Блестиш, слънчогледче! Тематично, нежно, чувствено! Обич!
Предложения
: ??:??