Да имах право аз на предложения,
такова предложение бих дал:
септември да е месец “Светланал”!
За всички ползата ще е голяма!
Щом буква “р” във името му няма,
ще бъде той по-топъл и по-мил!
Ще имаме по-дълго, топло лято,
на плодове и радости богато!
Жените ще са още по-красиви,
по-прелестни и много талантливи!
По-светли ще са ярките зари,
а хората – по-мъдри и добри!
Такова предложение бих дал:
септември да е месец “Светланал”!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados
ще ни бъде светло, топло и усмихнато...
сърдечен поздрав за двама ви.