Моята любов не е търговия.
Не я търси в магазина.
Чувствата не са на сергия
за хляб, масло и сирене.
На касата на емоциите
чакаш за мъничко ресто.
Нежността няма промоция.
Тя е гола и честна.
Счупи се вече везната
и лъжите ти олекнаха.
На доверието миризмата
гнила е. Надеждите-вересии секнаха.
Касов бон за раздялата
апаратът безжалостно трака.
Затваряме любовта ! Цялата.
Мърдай! Зад тебе опашката чака...
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados