30.07.2011 г., 11:44 ч.

Сериозно 

  Поезия » Любовна
604 0 7

Моята любов не е търговия.

Не я търси в магазина.

Чувствата не са на сергия

за хляб, масло и  сирене.


На касата на емоциите

чакаш за мъничко ресто.

Нежността няма промоция.

Тя е гола и честна.


Счупи се вече везната

и лъжите ти олекнаха.

На доверието миризмата

гнила е. Надеждите-вересии секнаха.


Касов бон за раздялата

апаратът безжалостно трака.

Затваряме любовта ! Цялата.

Мърдай! Зад тебе опашката чака...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??