28 ene 2008, 20:48

Сестричка-съученичка  

  Poesía
1016 0 0

  Сестричка-съученичка

 

И ето - първи ден, първи час,

за първи път в новия ми клас.

Нови лица, нови коридори,

нови непознати простори.

Като новак на работа, блатна рибка в морето,

така се чувствам като нова ученичка в 55-ТО.

 

И ето, не знам и аз как

нищо не мога да си спомня пак,

как за първи път се запознахме,

а в следващия миг най-добри приятелки станахме.

И ето ни сега като две капки вода,

но по-различни от деня и нощта,

ти ми стана най-добра приятелка,

моя вярна и добра сестричка по душа,

моята съседка, по чин съученичка.

 

ПС: Това стихче е посветено на една моя най-добра приятелка.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??