С Е Т Н А П Ъ Т Е К А
_____________________________________________
Смисълът на Пътеката е в...
първопрохождането!
Пътеката свърши.
Нещата губят своя контур.
Стигнах до края ù -
oстарял.
Покръстен.
Зачеркнат.
Предаден!
Излишен...
Ранен. Но все още жив.
И дорде ръце не съм скръстил.
С клонче от Лавър
ще напиша.
Във топлата прах на пътеката:
Не търсете Пътеки!
2009 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados