16 jul 2010, 11:42

Северно сияние 

  Poesía
657 0 2

Северно сияние

 

Аз не търся вечност в обещание,

и не търся слънце нощно време.

Tърся нещо простичко - призвание,

и кураж по пътя да поема.

 

Всеки март копнея да е пролетно,

до април пришивам си крилете.

Bсеки май сънувам, че съм в полет, но

лятно време вехна като цвете.

 

Всеки август вярвам във кокичета,

през септември под снега белея,

зимата - като дете обичам я,

но напролет детски пак се смея.

 

Имам малко, мъничко желание -

някой вечност да ми обещае.

Аз не вярвам в северно сияние,

но и като север ще сияя.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави и успех Петя...!
  • Имам малко, мъничко желание -

    някой вечност да ми обещае.

Propuestas
: ??:??