Посях я във душата си, но не пожънах,
и плод не чаках да ми донесе,
реколта от Любов не се събира,
а просто се обича от сърце...
Обичаш ли я, тя ще ти отвърне
с дваж повече, отколкото си дал,
в живота ти огромна ще покълне,
и даже Господ би ти завидял...
© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados