20 dic 2006, 14:50

Сезоните събличат своите дрехи 

  Poesía
552 0 8
Сезоните събличат свойте дрехи, мълком.
Като актьори във театър, играят драми,
усмихват се, обичат, после плачат тихо.
Сезоните без време си отиват винаги.
Съблече се и есента, изплака сълзите,
а зимата във будоара си е гола, влажна.
чака обличане във бяло,  възкръсване,
със  пухкавите дрехи на снежинките.
Ще заискрят очите и със светлините,
усмивката и ледена, ще е красива...
На сцената под лампи и декорите,
за миг - сезон, ще бъде бяла и щастлива!


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??