11 jun 2009, 11:25

Шарена юрдечка 

  Poesía » De amor
723 0 7

Ще ми се
за лятна самота
да ти купя сладолед на клечка.
Споменът
ме води за ръка,
клати се като замислена юрдечка
и перата ѝ
тъй шарено блестят,
а в очите - сто прашинки златни.
Чуй сега
къде живее тя:
кривите ми мисли са ѝ блатото.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??