2 jun 2019, 9:05

Шейсет и трети удар на сърцето 

  Poesía » Verso libre
504 2 1

Привечер, на село, и на двора

Преди черешова задушница

Прониквай в мен, като спасение

Навлизай бавно... Движи се бавно

Движи се с ударите на сърцето ми

Сърцето бие до шейсет

и продължава ритъма си ускорено

Изпълвай тялото ми със душата си

Чуй - душата ми как пее!

В шейсет и трети удар на сърцето заченахме цветче...

 

© Mary Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??