2 июн. 2019 г., 09:05

Шейсет и трети удар на сърцето 

  Поэзия » Свободный стих
492 2 1

Привечер, на село, и на двора

Преди черешова задушница

Прониквай в мен, като спасение

Навлизай бавно... Движи се бавно

Движи се с ударите на сърцето ми

Сърцето бие до шейсет

и продължава ритъма си ускорено

Изпълвай тялото ми със душата си

Чуй - душата ми как пее!

В шейсет и трети удар на сърцето заченахме цветче...

 

© Mary Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??