5 jun 2013, 14:09

Шепа обич 

  Poesía
747 0 0

Къде си, майко моя?

Да те прегърна!

Да ти промълвя!

Че вече се научих аз

какво е да страдаш...

 

Насред близки хора...

Да страдаш!

В пълна самота...

 

Къде си, моя родна майко!?

Да падна аз пред теб на колене!

Ръцете ти! Ръцете ти аз да целувам!

За прошка да те моля!

За прошка да те моли...

Твоето дете!

 

Насред близки хора...

Да страдаш!

В безгранична самота...

 

Къде си, мила мамо?

В топлата си гръд

да ме прегърнеш!

Нежно и безкрайно!

Да ме завърнеш...

В онзи забравен детски кът!

 

И където "мама"

беше цялото за мен - познайно!!!

Да помириша аз

твоята прегръдка!

Да се заровя

в топлата ти длан!

Опряла буза в майчината шепа!

 

Да ме приспиш!

С тъй нежна

майчина целувка!

Да се изгубя ли?

Само да знам!

Че не е отново само блян!

 

 

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??