12 feb 2011, 13:50

Шепнат ми в тъмното 

  Poesía » De amor
837 0 27

Твойте мисли вече са тук,

аз ги чувам, шепнат ми в тъмното,

те ме канят да тръгна със теб

и да хукна с пантофите чудните.

 

Ще ме водят през дивна гора,

само с теб да си чуваме ехото,

ще препускаме с диви коне

там, където ще срещаме утрото.

 

Ще откъсваме в тучно поле

синьогледа морна метличина,

ще замръкваме до наш’то море,

да рисуваме в пясъка птиците.

 

Твойте мисли са твойте ръце,

да ме срещнат, изпратени в тъмното,

в тях се сгушвам като малко дете,

закопняло за среща със чудното.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??