Дори да падна на колене,
да шепна колко твоя съм още...
Да моля мъничко за време,
като скитница бездомна нощем...
Дори да чуеш,че те искам
и да запомниш всяка дума...
Да знаеш колко обич имам,
от други пазена ревниво...
Едва ли ще потрепне нещо в тебе,
едва ли ще те промени...
Дори да падна на колене...
Дори да знаеш...И боли...
© Мария Ив Todos los derechos reservados