Гробна тишина в мъглата,
викам за помощ в нощта...
Искам да прегърна тъмнината
и да я превърна в късче светлина.
Мрачна суета и пепел
от отминали сънища, неща.
Искам да усетя полъха летен,
а обгръща ме в паяжината си нощта.
Аз викам до болка -
чува се шепот на гръм в тишина!...
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados