14 abr 2008, 13:35

Шепот на обичане 

  Poesía
720 0 14

С целувката от шепот недокоснат,

преливаш се във мен от слънчево небе.

И с пролетен копнеж под цъфналата вишна,

прегръщаш със ухание ти новите ми светове.

Нетъгувана и непорочна,

струи в простора песента на влюбено щурче.

В очите сипе се звънливо

дъга с любовни цветове.

От тебе в порив нов сърцето се надига.

Вълни препускат в очакване на брегове.

Докоснати с вълшебството на здрача,

очите се притварят в чувствено море.

А устните с дъха на лято,

се пият, жадно за обричане,

със шепота на чакано обичане.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??