22 abr 2014, 18:00

Широко скроена 

  Poesía » Otra
609 0 5

Широко скроена съм -

чак до луната,

на нея с наслада

подпирам крака,

букет от звездички

спокойно си правя

в среднощни разходки,

дори и сама.

 

На малката фея,

дето в мене ридае,

подарявам море,

любов и вълни

и тихичко песни

в унес ù пея,

уморено и сладко,

дордето заспи!

 

 

© Гъсеница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??