14 jul 2010, 20:01

Шотове 

  Poesía » Otra
579 0 0
... За някои животът става на морава,
за друг в тоз' час превръща се в пустиня,
потънала във вечната забрава
на жалки подаяния и милостиня...
***************
Стига с таз' Невена Коканова!
Стига с този драматизъм!
От днес главата пак си слагам
и ставам идеал за "непукизъм"! :-(

/24 Юни, 2009/
***************
Как искам да ми звъннеш!
Да! Точно ей сега! Просто хей така!
Да ми звъннеш без причина!
И да си говорим мълчаливо...
дълго, дълго...
И да сме щастливи...

/06 Юли, 2009/
***************
Не блестя с интелигентно излъчване,
супер фигура, пари, титли, деца...
Но пък имам страхотни приятели
и се гордея с това,
че на мене вече са кръстени
най-сладкият шейк на света
и трите най-нежни цветя! :-Р

/08 Юли, 2009/

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??