11 may 2017, 9:16

Щастие 

  Poesía » Otra
311 0 0

Щастие

 

Лек съм. Не ходя, а летя!
Взимам музика в ръка,
с нея нося се,
подарявайки усмивки!

 

Имам в кошницата си една,
специална, пазена за теб.
С нея поне мъничко тъга,
надявам се от тебе да изтрия.

 

Не съм клоун,
макар отстрани погледнат да приличам.
Детски смях в мене грее,
накратко наричат ме щастливец!

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??