30 jul 2007, 12:33

Щастие 

  Poesía
898 0 5
Защо ли струва ми се,
че нещастието по-дълго е
от щастието.
Не е ли то беда,
една секунда радост
да се равнява на часове тъга.
Тогава повечето свят ще е нещастен,
а малко ще са хората на радостта...
но предимството й е това,
че прашинка щастие неотрализира
килограми от тъга.  :)

© Мария Д Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??