30.07.2007 г., 12:33 ч.

Щастие 

  Поезия
881 0 5
Защо ли струва ми се,
че нещастието по-дълго е
от щастието.
Не е ли то беда,
една секунда радост
да се равнява на часове тъга.
Тогава повечето свят ще е нещастен,
а малко ще са хората на радостта...
но предимството й е това,
че прашинка щастие неотрализира
килограми от тъга.  :)

© Мария Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??