24 sept 2008, 21:09

Щастие 

  Poesía » De amor
575 0 2

За миг съзрях те в мрака

и сигурна не бях дори

дали това е щастието, което чаках,

или нещо, от което ще боли?

Но тръгнах щастие да търся,

за миг дори не съжалих,

вървях и тичах без посока

и любовта случайно аз открих.

Сега си спомням със насмешка

как наивна съм изглеждала дори,

сляпо да се впусна в мрака,

любов да търся и да не боли.

Сега се радвам и обичам,

и обич получавам аз,

дано в живота всеки

намери обич като нас!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Надявам се всеки да намери точно тази - истинската и искрена,неопетнена и чиста любов
    стихът е чудесен... поздрави
  • Браво за смелостта и топлия стих!
Propuestas
: ??:??