2 may 2009, 8:04

Щастие! 

  Poesía » De amor
2972 0 5

 

Миличко вълшебниче,
само ти ме правиш тъй щастлива!
Само с теб се чувствам жива
и да бъда с теб в безкрая,
винаги за туй мечтая!
Вълшебниче приказно, ела и целуни ме,
в нощите безсънни прегърни ме.
В очите твои с обич поглеждам,
щастлива и силна съм аз
да признавам  ЛЮБОВТА си,
всеки миг и всеки час!

 

 

Посветено с благодарност за щастието на моето приказно вълшебниче V...! :)

02.05.2009г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса! Поздрав!
  • Бъди винаги така щастлива Любов! Всичките ти стихове са прекрасни! Браво!
  • Благодаря за коментарчетата
  • Прекрасно е. Много ми харесва.Поздрави.
  • Да сте живи и здрави, по екрана ми потече мас от сърчица
Propuestas
: ??:??