24 mar 2016, 20:58

...Щастието... 

  Poesía » De amor
371 0 3

Гледаме се в очите, откриваме се в една душа и пееме:

Да чуем тишината, ударите и виковете на щастието,

...което ни прегръща, утешава ни, пази ни неспирно

и как вдишваме и издишваме въздуха, когато се обичаме...!

 

И как вървим към безкрайността със чисти мисли и чувства,

и как всичко е красиво и истинско, когато изричаме не думите,

а делата си...и как нежността ни владее, как страстта ни освобождава

и как приятелството и любовта ни се сбъдват във вярата и прегръдките...!

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??