22 jul 2008, 7:01

Щастието не е гримирана жена 

  Poesía
671 0 11
Щастието не е гримирана жена
(на Двата Вълка)


Дъждът отмива
като с ласка
пудрата
от сиво ежедневие,
клепките,
полепнали
от смях през сълзи,
разтварят се
като криле
на пеперуда...
за полет
трепва
тялото...
танцува и
душата,
пречистена
от глътка обич
намирам
себе си...
... и щастие.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??