22.07.2008 г., 7:01 ч.

Щастието не е гримирана жена 

  Поезия
673 0 11
Щастието не е гримирана жена
(на Двата Вълка)


Дъждът отмива
като с ласка
пудрата
от сиво ежедневие,
клепките,
полепнали
от смях през сълзи,
разтварят се
като криле
на пеперуда...
за полет
трепва
тялото...
танцува и
душата,
пречистена
от глътка обич
намирам
себе си...
... и щастие.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??