10 dic 2011, 16:47

Щастието в света 

  Poesía » De amor
525 0 3

Щастието в света 

 

На кръстниците Валя и Здравко



 

Откриха се сред бурите в морето

и погледите спряха един в друг.

Усмихна се зарадвано небето,

че нещо ново раждаше се в миг.

 

Любовта гореше във сърцата

и неистово постави своя трон.

Завинаги побягна самотата,

заедно постлаха своя дом.

 

Той я срещна толкова случайно,

но обич във сърцето му гори.

Завинаги обречен на това тайнство -

любовта в едно да ги сближи.

 

А тя отвори своите очи

и усмивка на лицето се показа.

Красива както никога преди,

пред звездите свойта изповед изказа.

 

И днес е дълъг пътят до олтара,

но безкрайно е изпълнен със мечти.

Думата за вярност си остава

в обещание за дълги, светли дни.

 

Но щастието трудно се постига

сред бурите житейски на нощта.

Само нежност и разбиране ти стига,

в живота да царува любовта.

 

И в този миг тържествен пожелавам

животът да отвори днес врата.

Щастливи и достойни останете

и завинаги да властва любовта.

 

А през трудностите нивга не губете

истинските стойности в света.

Децата си на мъдрост научете

и нека щастието ви следва до века.

 

28.05.2008 г.

 

 

 

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много се радвам, че ви харесва...


  • "А през трудностите нивга не губете

    истинските стойности в света.

    Децата си на мъдрост научете

    и нека щастието ви следва до века."

    Много е хубаво!Поздравявам те!



  • Дано!
    Желая щастие!
Propuestas
: ??:??