23 abr 2006, 8:56

Щастлив ли си със нея,както беше с мен? 

  Poesía
1267 0 8
Щастлив ли си със нея,както беше с мен?
Изпълва ли със смях и лудост скучния ти ден?
Дете ли е или изтънчена жена?
Или преобразява се и в двете тя,
както аз някога?
Таи ли се в очите и порочната невинност,която откриваше в мен?
Има ли усмивката,от която отдавна бе ти пленен?
Жадуваш ли я с нежност,с безумна страст,с любов?
Или си безразличен,както бе и към моя зов?
А може би съжеляваш за това,
че нея ти избра,а мен прогони със измамните слова?...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??