23 abr 2024, 15:52

Щастливата жена 

  Poesía » De amor
63 4 0

Щастливата жена

 

Една жена щастлива е тогава

когато в нея пролетта цъфти

и щастие на другите раздава,

а в очите и блестят звезди!

 

Щастлива е когато с глас се смее

от цялото сърце и от душа!

И да обича истински умее,

дори да я боли от любовта!

 

Щастлива е когато се надява

на вярност и на истинска любов!

Щастлива е и обич да раздава!

Жената е Божествен благослов!

 

Една жена щастлива е когато

до нея мъжко рамо я крепи!

Когато сутрин буди я зората

с целувката на първите лъчи!

 

22.04.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??