12 jun 2008, 22:12

"Щастливи" 

  Poesía » De amor
1471 0 7

Две смъртно ранени души

бродят вече сами...

Любовта ги свърза...

гордостта ги раздели...

От сърцата им се стичат кървави сълзи...

"Усмихнати",

"щастливи"

и приятелите мамят Те...

и все пак болката е изписана на тяхното лице.

Радостта с тъгата замени се,

сънят в кошмар премени се,

пожарът в пепел се превърна,

Омразата - Любовта обгърна...

 

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??