Две смъртно ранени души
бродят вече сами...
Любовта ги свърза...
гордостта ги раздели...
От сърцата им се стичат кървави сълзи...
"Усмихнати",
"щастливи"
и приятелите мамят Те...
и все пак болката е изписана на тяхното лице.
Радостта с тъгата замени се,
сънят в кошмар премени се,
пожарът в пепел се превърна,
Омразата - Любовта обгърна...
© Бояна Петрова All rights reserved.