16 sept 2021, 17:12

Щастливи 

  Poesía
133 0 0

                                                              ограбените

                                                     са щастливи и с душѝ

                                                            благочестиви

 

                                                            ограбващите

                                                     са нещастни и с душѝ

                                                         мракоподвластни

 

                                                            но могат и да

                                                 се поправят — колчем Бог

                                                          в сърца вселяват

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??