2 ago 2006, 15:21

ще 

  Poesía
608 0 2
Ще те намеря, моя вещице,
зад стъклата на витрините,
пред които като минувачите
случайно и аз се отбивам...

Ще те намеря, мое проклятие,
в очите на всички отминали
ежедневни и скучни предвестия
за спомени тъжно загинали...

Ще те намеря, моя несбъдната,
по следите на чужди обятия,
където си впивала длани объркана,
с надежда и аз да отпия...



© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За Дими: Когато писах не знаех отговора на въпроса ти, но сега мога да кажа - за мен самата...
  • Хубаво написан стих, но коя имаш впредвид?
Propuestas
: ??:??