ЩЕ
===
Ще мечтая
Ще ми липсваш
Винаги
И
Ще те бленувам,
Ще очаквам,
За теб,
Любов
Ще те жадувам,
И ще те сънувам
Теб,
Любов
Ще проклинам,
Ще ненавиждам
Разстояния,
Бариери
И съдби,
Несбъднати
Желания…
Но пак
Ще те очаквам
И догонвам
Към далечни кръгозори
И след безутешните ридания
Теб,
Любов
Но ще те намеря
Там
Където ти
Ме чакаш
И решиш
И когато
Пожелаеш…
Ти,
Любов
Затова ще бъда твой
Докрая -
Тръпнещ
И жадуващ
Твоя зов,
Любов
И там,
И винаги
Ще те целувам
Със нежност
И със страст
Ще те докосвам
Цяла
Със вечната магия…
Ще сияем
Със теб,
Любов
Ще те усещам
И милувам
Винаги,
За теб -
Готов
Защото
Същността ми
Цялата
Те очаква
В ослепителното
Бяло
След като
От тъмна вечност
Съм се ослушвал
Жадно
За твоя зов…
И само за теб,
Любов
Не спирам
Всяка нощ
И утрин
И през тежък ден
Да те мечтая
И желая
Теб, Любов
Затова…
Ще ти бъда предан,
Твой завинаги
Ще бъда
Аз със Теб
До края…
Във очакването,
В трепетите.
В рая…
Твой,
Дори след гроб,
Любов…
Ще пее вятъра,
Листата
Ще играят
И дърветата…
А птиците
Ще им пригласят
Със гората,
Ще ромоли
Водата
Ще лъхат
На красота
И вечна младост
И цветята…
А аз…
Ще те докосвам
Със лъчите
И със звездите
И ще пея…
Ще те въздишат
Тръпнещите струни…
Във тишината
На лятна нощ…
С безброй
Притихнали щурци…
Във радостта
И вечността
За теб,
Моя Любов,
В Безкрая…
14.12.2020
Нещо като реплика на:
https://otkrovenia.com/bg/stihove/beshe-18
© М В Todos los derechos reservados