10 dic 2014, 12:14

Ще бъда 

  Poesía » Filosófica
519 0 0

За обижданите и унижаваните

 

Аз съм тук, няма да се покоря,
юмруците ти като круша няма да търпя,
аз чувствах, че ме смазваш,
щом обърнех другата страна,
няма да мълча, а ще отмъстя,
със стил и със финес, с ножа към прогрес,
а не с веригите на месия декадент.
По-лесно е небето да подпреш,
вместо със съвестта си да се разбереш.
Аз съм тука на въжето между себе си и Свръх човека,
ни заплахите за ада, нито мойта "грешност"

ще ме спрат, нито теоложката ми кръв.
Аз съм тук, като скалата твърда ще се отдалеча
от всяко грешно милосърдие.
Да бъда или да не бъда?
Ясно е, ще бъда!

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??