20 may 2022, 10:43

Ще бъда... 

  Poesía » De amor
498 0 0

   

         Ще бъда…

 

Ще бъда любовта, която те докосва,

ще бъда утрото на твоя ден,

сълза от обич – искрена, красива, нежна,

във песен звучна твой любим рефрен.

 

Ще бъда слънцето, което се усмихва

и дава радост, светлина, живот,

ще бъда блясъкът на твоята надежда

и щастие под този небосвод.

 

Ще бъда болката в очите ти любими

и трепетът на идващата нощ,

ще бъда всички спомени незабравими,

окъпани във лунния разкош.

 

Ще бъда твоето желание във синьо –

с цвета, събудил морските вълни,

защото всяко чувство в мен красиво

се ражда първо в твоите очи.

 

                      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??