20.05.2022 г., 10:43 ч.

Ще бъда... 

  Поезия » Любовна
479 0 0

   

         Ще бъда…

 

Ще бъда любовта, която те докосва,

ще бъда утрото на твоя ден,

сълза от обич – искрена, красива, нежна,

във песен звучна твой любим рефрен.

 

Ще бъда слънцето, което се усмихва

и дава радост, светлина, живот,

ще бъда блясъкът на твоята надежда

и щастие под този небосвод.

 

Ще бъда болката в очите ти любими

и трепетът на идващата нощ,

ще бъда всички спомени незабравими,

окъпани във лунния разкош.

 

Ще бъда твоето желание във синьо –

с цвета, събудил морските вълни,

защото всяко чувство в мен красиво

се ражда първо в твоите очи.

 

                      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??