12 mar 2009, 17:47

Ще бъда аз разпалена комета... 

  Poesía » De amor
800 0 3

Ще бъда аз

разпалена комета.
За мъртвите съм дим.
За теб ще светя!
Без маска и без грим
по бисерни огньове
смело ще пристъпя,
и тревите горски 
с пламък ще пречупя.
По мостове разплетени
ще мина лекокрила,
през склонове разсечени...
и всякаква стихия
не ще намери начин
да рухне мойта сила.
Всичко ти ми значиш,
щом до мен те има!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??