20 ene 2008, 21:24

Ще бъда част от теб... 

  Poesía
1029 0 6
 

Ще стана чиста като сянка на русалка...

Бледа, тиха и невзрачна ще идвам

и ще открадвам частица от образа ти

в целувката на нощното небе...

 

Аромата на парфюма ми ще вдишваш,

във всеки поглед ще търсиш моите очи.

Сълзите, отровени в лъжа, ще падат,

ще блестят като роса под изгрев сутринта...

 

В съня си ще искаш мене да прегърнеш,

моя смях ще чуваш в песента...

Във всяка искра ще откриваш жадно

изчезналия огън на моята душа...

 

Капки дъжд ще улавяш с устни във пороя,

за мойте устни ще копнееш в самотата...

Буен, вятърът ще ти нашепва думи силни...

Красива приказка ще ти разкаже - моята съдба...

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??