Ще стана чиста като сянка на русалка...
Бледа, тиха и невзрачна ще идвам
и ще открадвам частица от образа ти
в целувката на нощното небе...
Аромата на парфюма ми ще вдишваш,
във всеки поглед ще търсиш моите очи.
Сълзите, отровени в лъжа, ще падат,
ще блестят като роса под изгрев сутринта...
В съня си ще искаш мене да прегърнеш,
моя смях ще чуваш в песента...
Във всяка искра ще откриваш жадно
изчезналия огън на моята душа...
Капки дъжд ще улавяш с устни във пороя,
за мойте устни ще копнееш в самотата...
Буен, вятърът ще ти нашепва думи силни...
Красива приказка ще ти разкаже - моята съдба...© Илияна Всички права запазени